10 Ağustos 2016 Çarşamba

Herbalife İzmir 0533 607 28 98

ORTAK SORUNUMUZ KİLO....
Merhaba,
Bay-Bayan, Şişman-Zayıf hepimizin ortak sorunudur kilo...
Zayıflar için niye mesele olsun ki? Diye düşünüyorsunuz.."Yediğim halde kilo alamıyorum" diyen kişiler çoğumuzun sinirimi bozan türlerdir öyle değil mi? Veya "su içsem yarıyor" diye klasik cümle kuranlara içimizden "öyle şey mi olur"diyerek şaştığımız kadar kızarız da.. Bu yüzdendir ki hepimizin ortak sorunu şu baş belası "KİLO"
Bundan önce de belirttiğim gibi sorunumuz Zayıf yahut şişman olmak değil, Sağlıklı beslenmemek..

Sağlıklı beslenmek için ;
1-Bir dilim ekmek
2-Üç adet zeytin
3-Kibrit kutusu kadar peynir..Vs..Vs..Vs.Vs..Vs..Vs.........Bu böyle uzar gider. Klasik bir diyetisyen menüsü yazmamı beklemiyorsunuz herhalde değil mi? Sorarım size sağlıklıyım diyen kaç birey ömrünü bu şekilde beslenerek geçiriyor? Ya da tüm sıfır bedenler bunları mı yiyor sanıyorsunuz ? Normal olarak ki HAYIR......Böyle yiyerek ömür mü geçer..

Bu menüyü değil uygulamak okumak bile içinizi şişirdi farkındayım o yüzden sadede gelelim. Sağlıklı beslenmek deyince akla tabi ki Herbalife gelir.Kullananlar iyi bilir ;)
Sizlere daha detaylı bilgi elbet vereceğim ama Herbalife ürünleri, faydaları burada yazmakla,anlat anlat bitmez ki.

Bizler obeziteye savaş açmış Herbalife ailesi olarak ve  bizzat şahsım adına ben, sizlere yardımcı olmak, Beslenme Danışmanlığınızı yapmaktan mutluluk duyarım.
Sağlıklı beslenmenin adı olan HERBALIFE ile Kilo Aşağı kontrol, Kilo Yukarı kontrol etmek isteyen, güzel İzmir'in güzel insanları Bergama dan Ödemiş' e, Çeşme'den Kemalpaşa'ya, Foça, Çiğli, Menderes...Nerede olursanız olun sizlere bir telefon kadar yakınız.

Herbalife İzmir 0533 607 28 98

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder